Szeretnénk megosztani mindazokkal, akik már szeretik és ismerik a Lemonbottle-t, valamint azokkal, akik még nem próbálták ki, hogyan működik és miért biztonságos ez a kezelés.

Az esztétikai kezelések területe folyamatosan fejlődik, és a Lemonbottle egy innovatív termék, amely más PPC vagy dezoxikólsav alapú termékektől eltér.

A Lemonbottle összetételének tökéletes arányát és biztonságosságát koreai dermatológusok által végzett átfogó orvosi kutatások és kísérletek során állították össze. Céljunk az volt, hogy olyan terméket hozzanakk létre, amely biztonságos és hatékony, minimalizálva a káros mellékhatásokat.


A egészséges szépség az az érték, amelyet a Lemonbottle hangsúlyoz.


Bemutatjuk a Lemonbottle három fő összetevőjét:


Bromelain 

A Lemonbottle bromelain enzimet tartalmaz, amely ananászból származik. Bár akadnak vélemények, mely szerint a bromelainnek nincs hatása a zsírlebontásra, fontos megjegyezni, hogy számos kutatás támasztja alá, hogy ez tévedés. A bromelain a lipolízis, a gyulladás és az ödéma csökkentésének hatásával rendelkezik, így segíti az utókezelést is.



Riboflavin 

Ez az összetevő az anyagcsere része, és a Lemonbottle-ban segít a feloldott zsír gyorsabb kiürítésében a szervezetből, mint a normál anyagcsere sebesség. Emellett megakadályozza a beavatkozás utáni duzzanatot


Lecithin 


A lechithin állatokból és növényekből is származhat. Az állati lecitin bőrnecrosist, duzzanatot és sokkot okozhat, míg a növényi lecitin nem. A lecitin az PPC egyik összetevője, és a Lemonbottle lecitinje zimogén. Tehát képes megelőzni néhány allergiát és egyéb problémákat is. A lecitin először lebontja a zsírsejt membránját, majd a zsírsejteket feloldja.


FONTOS: A Lemonbottle-ban a lecitin együttműködik a bromelain enzimmel, így kettős hatást fejt ki a zsírra.


Ezen kívül számos más összetevő található a Lemonbottle-ban, de fontos megjegyezni, hogy az egyes összetevők hatása nem külön-külön érhető el.


Különböző összetevők kombinálása és az optimális arány megtalálása, amely nemcsak biztonságos és hatékony munkát végez, hanem támogatja egymást a hatékonyságuk maximalizálása érdekében.

Az életünk során mindent belefektetünk azért, hogy ezt a célt elérjük. Az összetevők arányának kombinálása a fájdalom csökkentését eredményezheti.


A Lemonbottle olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyek nemcsak hatékonyan bontják le a zsírt, hanem maximális biztonságot is nyújtanak. Az összetevők gondosan össze vannak válogatva, hogy egymást támogassák, így a kezelés nemcsak hatékony, hanem minimális kellemetlenséggel jár ügyfeleink számára. Az "egészséges szépség" értékrenddel rendelkező Lemonbottle elkötelezett amellett, hogy a legjobb termékeket kínálja ügyfeleinek, és a biztonság mindig az elsődleges szempont.